Besøg skolen

Besøg skolen

Vi vil gerne have besøg af jer

For at blive optaget på Ladelund Efterskole skal man have været på besøg – enten på en rundvisning eller til et åbent hus arrangement. Derudover tilbyder vi også en årlig Camp. Læs mere om de forskellige muligheder herunder: 

 Vi tilbyder personlige rundvisninger for interesserede familier. En personlig rundvisning giver os gode muligheder for at danne os et indtryk af hinanden, og vi kan tale om det, der er vigtigst for lige netop jer.

Der kan bookes rundvisning via tilmeldingsformularen herunder. Er tidspunktet ”udtonet”, så er tidspunktet allerede booket og kan ikke vælges. Hvis du ikke kan vælge det ønskede skoleår, så kontakt os via mail eller telefon. Vi glæder os til at få besøg af jer!

Vær opmærksom på at alle felter skal udfyldes og at du modtager en bekræftelse pr. mail når din booking er gennemført korrekt. 

OBS!

Vær opmærksom på at der kan være venteliste til ophold med ridning eller egen hest og pige-/drengepladser på enkelte skoleår.

Hvis man ønsker at vide mere og blive registreret på vores venteliste skal man tilmelde eleven via vores hjemmeside.

Book en personlig rundvisning her

Hvert år i september afholder vi ”Efterskolernes Dag”. Det er et åbent hus arrangement, hvor tilmelding ikke er nødvendig. Efterskolernes Dag finder altid sted den sidste søndag i september i tidsrummet 13-17. 

Hvert år i dagene op til påske afholder vi LE CAMP. LE CAMP er en mulighed for børn og unge i 5.-7. klasse, der er interesseret i at opleve Ladelund Efterskole på nærmeste hold. To dage fyldt med spændende oplevelser og et rigt indblik i efterskolelivet. 

Tilmelding til LE CAMP åbner i januar.

Læs mere