hdjav.club

Besøg skolen

Besøg skolen

Vi vil gerne have besøg af jer

For at blive optaget på Ladelund Efterskole skal man have været på besøg – enten på en rundvisning eller til et åbent hus arrangement. Derudover tilbyder vi også en årlig Camp. Læs mere om de forskellige muligheder herunder: 

 Vi tilbyder personlige rundvisninger for interesserede familier. En personlig rundvisning giver os gode muligheder for at danne os et indtryk af hinanden, og vi kan tale om det, der er vigtigst for lige netop jer.

Der kan bookes rundvisning via tilmeldingsformularen herunder. Er tidspunktet ”udtonet”, så er tidspunktet allerede booket og kan ikke vælges. Hvis du ikke kan vælge det ønskede skoleår, så kontakt os via mail eller telefon. Vi glæder os til at få besøg af jer!

Vær opmærksom på at alle felter skal udfyldes og at du modtager en bekræftelse pr. mail når din booking er gennemført korrekt. 

OBS!

Vi har venteliste til skoleåret 2023/24 

Vi har venteliste til pigepladser 10. klasse 24/25 – og venteliste til ridelinjen samt til ophold med egen hest 24/25.

Hvis man ønsker at blive skrevet på venteliste skal man tilmelde eleven via vores hjemmeside.

Book en personlig rundvisning her

 Hvert år i januar afholder vi ”Efterskolernes Aften”. Det er et åbent hus arrangement, hvor tilmelding ikke er nødvendig. Efterskolernes Aften afholdes den 2. onsdag i januar om aftenen. 

Efterskolernes Aften 2023: 

Onsdag d. 11. januar kl. 18.00 til 21.00 inviterer vi indenfor i varmen til en hyggelig Efterskolernes Aften på Ladelund Efterskole. Vi glæder os rigtig meget til en aften, hvor vi præsenterer skolen og alle dens muligheder. Kom og oplev glæden, energien og smilene fra vores sprudlende elever. Få en snak med personale og elever – og bliv klogere på dit efterskolevalg. 

Eleverne tilbyder løbende rundvisninger på skolen hele aftenen – og personalet står klar i spisesalen, hvor vi også serverer en lille forfriskning. Afsæt en times tid til besøget. Vi glæder os til at møde jer! 

Hvert år i september afholder vi ”Efterskolernes Dag”. Det er et åbent hus arrangement, hvor tilmelding ikke er nødvendig. Efterskolernes Dag finder altid sted den sidste søndag i september i tidsrummet 13-17. 

Hvert år i dagene op til påske afholder vi LE CAMP. LE CAMP er en mulighed for børn og unge i 5.-7. klasse, der er interesseret i at opleve Ladelund Efterskole på nærmeste hold. To dage fyldt med spændende oplevelser og et rigt indblik i efterskolelivet. 

Der er lukket for tilmeldinger til LE CAMP 2023

Læs mere