Kontakt

Du er altid velkommen

Kontakt

Ladelund Efterskole
Ladelundvej 75
6600 Vejen

postkassen@ladelundefterskole.dk

Telefon: 75381006

Et fantastisk år

Det rette valg

Et år på efterskole er et fantastisk år, intet mindre! Derfor er det vigtigt, at du vælger den rigtige efterskole for DIG.

Når du vælger Ladelund Efterskole, er her nogle ting, vi mener, du skal have med i dine overvejelser.

  • Kan du relatere til vores værdigrundlag?
  • Hvor ligger skolen i forhold til din hjemadresse?  Dette kan have betydning for nogle elever. Du kan tage tog til Vejen eller Brørup og bussen går næsten lige til døren.
  • Er vi den rigtige type efterskole for dig? På Ladelund Efterskole har vi mange forskellige fag og stor valgfrihed, men vi har også obligatorisk gymnastik, fortælletimer og sangtime.
  • Har du læst skolematerialet grundigt? Ellers så husk at gøre det inden du vælger, så du ved HVAD det er, du vælger.
  • Sidst men ikke mindst vil vi gerne opfordre dig til, at besøge andre skoler, hvis du er i tvivl. På den måde sikrer du, at du træffer det helt rigtige skolevalg.

Du og din familie er også meget velkomne til at besøge skolen en hverdagsaften kl. 18.30, blot du ringer og laver en aftale i forvejen. Efterskolernes Dag er altid den sidste søndag i september og da er skolen åben for alle mellem kl. 13 – 17.

Hvis du vil sikre dig en plads som elev på Ladelund Efterskole, kan du her på siden udfylde en foreløbig tilmeldingsblanket – det koster ikke noget! Omkring et års tid før skolestart, vil du og din familie blive inviteret til en rundvisning og informationsdag og herefter kan du afgive din endelige tilmelding og valg af linjefag. I foråret før du starter hos os, inviteres du til en ‘kommende elevers aften’, hvor du mødes med alle de andre nye elever. Vil du vide mere om tilmeldingsproceduren eller har du spørgsmål, så tøv ikke med at ringe til os på telefon 75381006.