Book Rundvisning

Vi viser gerne rundt

Book en rundvisning

Du og dine forældre er altid velkommen til at få en rundvisning på skolen

Vi tager dog situationen omkring Covid-19 alvorligt og tilbyder derfor ikke rundvisninger på nuværende tidspunkt.

Ønsker du en plads så ring til os på 75381006 eller udfyld formularen herunder og så kontakter vi dig for det videre forløb.

En rundvisning starter som regel med at nuværende elever eller en lærer viser rundt på skolen og fortæller om de mange muligheder skolen byder på. Efterfølgende er der kaffe og samtale om skolens værdigrundlag, hverdag, fag og her vil der være mulighed for at stille spørgsmål og udfylde den endelige tilmeldingsblanket.

Du kan booke rundvisning på tilrettelagte dage. Ønsker I en anden dag, så ring til skolen og aftale en tid. Det kan være en hverdagsaften eller i en weekend.

Vi har få ledige pladser til næste skoleår, så skynd dig at booke.

• Læs vores privatlivspolitik
  • Må vi kontakte dig med nyheder fra skolen mm.?