Teateruge

Én uge - én musical

Eleverne på Ladelund har i sidste uge arbejdet non stop fra fredag til fredag, for at få årets forestilling op at stå. Da teaterugen i år lå i slut-november blev årets musical juleinspireret, med titlen “(Bliver der mon) jul på slottet?”. Alle elevers bidrag har været nødvendige, for at få det hele til at køre. De har været engagerede som henholdsvis skuespillere, musikere, scene- og kulissebyggere, dansere, kostumierer, pr-folk, lys- og lydansvarlige og ikke mindst kokke! Teaterugen er en uge, hvor man som elev kan få flyttet sine grænser, prøve sig selv af, og dyrke nogle af de ting man brænder særligt for. I år har flere vist både nye sider og gemte talenter frem.

Arbejdet begyndte fredag morgen, og den følgende torsdag kunne vi åbne dørene for familie, venner og tidligere elever, til den store premiere. Fredag formiddag havde vi besøg af over 100 elever fra Brørupskolen, inden vi sluttede af med den store finale for en fyldt sal bestående af forældre og søskende fredag aften – hvor publikum traditionen tro hjalp med at rydde det hele op, på rekordtid.

Vi siger tak for nogle forrygende forestillinger med nogle dejlige publikummere, og så skal vi hilse at sige, at et af årets hitsange “Ryst dine pebernødder” kan findes på bl.a. Spotify.