Kontakt

Du er altid velkommen

Kontakt

Ladelund Efterskole
Ladelundvej 75
6600 Vejen

postkassen@ladelundefterskole.dk

Telefon: 75381006

Et fantastisk år

Det rette valg

Et år på efterskole er et fantastisk år, intet mindre! Derfor er det vigtigt, at du vælger den rigtige efterskole for DIG.

Når du vælger Ladelund Efterskole, er her nogle ting, vi mener, du skal have med i dine overvejelser.

  • Kan du relatere til vores værdigrundlag?
  • Hvor ligger skolen i forhold til din hjemadresse?  Dette kan have betydning for nogle elever. Du kan tage tog til Vejen eller Brørup og bussen går næsten lige til døren.
  • Er vi den rigtige type efterskole for dig? På Ladelund Efterskole har vi mange forskellige fag og stor valgfrihed, men vi har også obligatorisk gymnastik, fortælletimer og sangtime.
  • Har du læst skolematerialet grundigt? Ellers så husk at gøre det inden du vælger, så du ved HVAD det er, du vælger.
  • Sidst men ikke mindst vil vi gerne opfordre dig til, at besøge andre skoler, hvis du er i tvivl. På den måde sikrer du, at du træffer det helt rigtige skolevalg.

Du og din familie er også meget velkomne til at besøge skolen. Ring til kontoret og lav en aftale for en rundvisning.

Hvis du vil sikre dig en plads som elev på Ladelund Efterskole, kan du her på siden udfylde en tilmeldingsblanket her. Du vil modtage et autosvar på mail, hvor optagelsesproceduren fremgår. Når indmeldelsesgebyret er betalt er pladsen din. I foråret før du starter hos os, inviteres du til en ‘kommende elevers aften’, hvor du mødes med alle de andre nye elever. Vil du vide mere om tilmeldingsproceduren eller har du spørgsmål, så tøv ikke med at ringe til os på telefon 75381006.