Book Rundvisning

Vi viser gerne rundt

Book en rundvisning

Du og dine forældre er altid velkommen til at få en rundvisning på skolen. Vi tilbyder individuelle rundvisninger lige når det passer jer.

Ring til os på  75381006 og aftal et tidspunkt for en rundvisning på skolen i løbet af ugen. Du kan også vælge en af vores rundvisningsdage i formularen nederst på siden som er søndage fra kl. 13.30-15.00.

Ønsker du en plads så ring til os på 75381006 eller udfyld formularen herunder og så kontakter vi dig for det videre forløb.

En rundvisning starter som regel med at nuværende elever eller en lærer viser rundt på skolen og fortæller om de mange muligheder skolen byder på. Efterfølgende er der kaffe og samtale om skolens værdigrundlag, hverdag, fag og her vil der være mulighed for at stille spørgsmål og udfylde den endelige tilmeldingsblanket.

Vi ses på Ladelund Efterskole

• Læs vores privatlivspolitik
  • Må vi kontakte dig med nyheder fra skolen mm.?