hdjav.club

Virtuel rundvisning

Book en rundvisning til efterskolerens aften.

d. 13/01 - 2021

** AFLYST** Når eleverne vender tilbage på skolen, vil vi oprette en ny dato for de virtuelle rundvisninger. Vi glæder os til at vise jer rundt. *

På efterskolerens aften har du muligheden for at sidde derhjemme, og stadig få en rundvisning hos os

Udfyld skemaet med hvem du er og hvad dine interesser er. Så sender vi et mødelink til dig, hvor du får dine egne rundvisere (nuværende elever) der viser dig livet på Ladelund Efterskole. Du får mulighed for at stille alle de spørgsmål du sidder med, for bedre at forstå livet som efterskoleelev på Ladelund Efterskole.

Vi vil forsøge at matche dig og dine interesser med en elev der bedst muligt kan svare på dine spørgsmål.

Hvis du åbner linket på en computer, så virker linket direkte. Åbner du linket på en mobil eller tablet, så skal du inden mødet hente Google Meet appen. Test gerne linket af inden rundvisningen.

Rundvisningen starter kl. 18:30.
Hvis du har problemer med linket, så ring på telefon 75381006