Efterskolernes aften

VELKOMMEN TIL ÅBENT HUS PÅ LADELUND EFTERSKOLE

Når vi onsdag d. 08/01 slår dørene op for Efterskolernes aften, kan du få en fornemmelse af, om Ladelund Efterskole er efterskolen for dig – det hele handler nemlig om mavefornemmelse, og vi håber naturligvis, at du går herfra med den helt rigtige!

De nuværende elever vil meget gerne vise dig rundt på skolen og fortælle mere om dagligdagen ved os og om det at være elev på Ladelund Efterskole.

Alle vores værksteder er åbne, og for at mavefornemmelsen kan blive helt rigtig, har vi arrangeret noget for alle sanser;

I kan slutte rundvisningen i spisesalen, hvor I finder en informationsbod. Her svares der gerne på spørgsmål. I bliver introduceret til vores nye linjefagsstruktur, som nu giver dig mulighed for at prøve 10 forskellige linjefag af på ét år. Det er muligt her at afgive en foreløbige indmeldelse. Det koster ikke noget at blive skrevet op til en plads. Spørgsmål vedrørende økonomi besvares også her. Rundt på skolen og i spisesalen kan I møde nogle af skolens lærere.