Idræt

Linjeidræt på Ladelund Efterskole består af en lang række forskellige aktiviteter. På idrætslinjen lægger vi vægt på at give eleverne et bredt indblik i idrættens mange muligheder, så eleverne bliver alsidige idrætsudøvere.

• Boldspil og boldbasis
  • Konditionstræning og styrketræning
  • Idrætspsykologi og teambuilding
  • Lege og alternative idrætsaktiviteter
  • Instruktør- og trænerroller

Som en rød tråd i samtlige timer, er der fokus på fairplaybegrebet og den positive indstilling til idræt.

Linjedagene
Linjedagene byder på oplevelser væk fra skolen – for eksempel højskolebesøg, idrætscentre og sportsklubber, samt en række mere dybdegående aktiviteter på skolen. Du vil få prøvet grænser af både fysisk og psykisk.

Har du lyst til at opleve et stærkt fællesskab og blive klogere på din krop, skal du vælge linjeidræt.

Faciliteter
Skolen råder over en idrætshal, en stor gymnastiksal, beachvolleybane og en boldbane.