Når du har fri

Frihed under ansvar

På Ladelund Efterskole er det vigtigt, at du oplever, at der er gode undervisningstimer men også, at der er gode aktiviteter i fritiden. Fællesskabet og den gode stemning skabes nemlig i den grad også i fritiden. I starten af skoleåret hjælper lærerne med at sætte aktiviteter i gang, men efterhånden som året skrider frem, tager eleverne mere og mere initiativ til selvstændige aktiviteter i fritiden.

Her på skolen har vi et ret højt aktivitetsniveau og vi ser gerne, at du er aktiv i fritiden og at du udnytter de mange, mange muligheder, vores faciliteter giver dig. I fritiden, det vil sige i dine pauser, om aftenen og i weekenderne, er der rig mulighed for at bruge skolens værksteder og lokaler, såfremt du udviser ansvar og respekt overfor tingene og faciliteterne.

På en typisk hverdagsaften, hvor der ikke er et obligatorisk arrangement, er der ofte elever i staldene og i ridehallen, andre roder med knallerter eller andet i værkstedet, musikken strømmer ud fra musiklokalerne og andre igen er i gymnastiksalen og øve sig på diverse spring – eller også spilles der floorball eller håndbold i hallen. Skolens motionsrum (Bøf-rummet) er altid fyldt. Der er ALDRIG kedeligt på Ladelund Efterskole.

I weekenderne er der mulighed for nogle lidt andre aktiviteter. Her kan der arrangeres cykelture eller en tur til Vejen Idrætscenter i svømmehallen eller til spring.

Når du har fri, må du gerne forlade skolen for at gå en tur eller måske cykle en tur til Brørup for at handle.