Ugeplan

Hverdagen

Ugeplan

Hvad er der i vente?
Et efterskoleophold er meget mere end boglige fag og fritid. Du vil møde en række fag/timer, for eksempel sangtimer, morgensang, fortælletimer, fællestime og kontaktgruppetid. Derudover gør eleverne selv rent på skolen – hver dag.

På Ladelund Efterskole forventer vi at du tager enten folkeskolens afgangsprøve eller den anderledes 10. klasse. Det kan forekomme at nogle fag afsluttes allerede ved juletid.

Ugen slutter fredag kl. 15.45 oftest med en sangtime, hvor vi får sagt god weekend med gode sange og højt humør. Cirka fem weekender om året er obligatoriske bliveweekender – det vil sige, at du ikke må tage hjem, fordi der er et eller flere obligatoriske arrangementer på skolen. Det kan for eksempel være i gymnastikopvisningsperioden.

Skema 2017

Årsplan 2017-2018