Årets gang

Et år på Ladelund Efterskole bliver sikkert ikke som noget du før har oplevet.

Her bliver din hverdag ikke som du kender den hjemmefra. Vi har et fast ugeskema, men vi fraviger det ret ofte med masser af spændende og anderledes aktiviteter. Mens du er elev på skolen, skal du selvfølgelig spise på skolen, gøre rent på dit værelse og fællesområderne og deltage i undervisningen. Du vil også stifte bekendtskab med obligatorisk gymnastik, hvor du skal ud og lave opvisninger og i det hele taget mærke suset af det fællesskab, der opstår når hele elevholdet arbejder målrettet mod det samme mål.

Udlandsture skal der også være plads til om de så går nord eller syd på. Her fornemmer man skæbnefællesskabet, når man oplever at man ikke er alene, og at andre skal også op ad det samme bjerg.

Det kan være lidt af et puslespil at få plads til det hele. På denne del af hjemmesiden kan du hente uge og årsplaner for de igangværende perioder, samt få et overblik over nogle af de mange ting, vi laver i løbet af året på Ladelund Efterskole.